x

3650 Sensörlü Firçasiz Motor Esc ve Programlayici Kombo Set

(0 Yorum)
Yorum Yap >
Ürün Kod: 7395
Stok : Stokta Yok
Tedarikçi stok kodu: 7395
5.573,22 TL + KDV
6.687,87 TL KDV
DAHİL

QuicRun 3650 sensörlü firçasiz Motor ,Esc ve Programlayici Combo Set


Kendi hava aracinizda kullanmak üzere uygun degerlerde motorlari tercih edebilirsiniz.

Özellikleri


  • Giris seviyesi ve ara oyuncular için insa edilmis, Haoying ürünlerinin üstün kalitesini devralmakta ve operasyon zorlugunu basitlestirmektedir, herhangi bir karmasik hata ayiklama olmadan baslayabilirsiniz.
  • Çesitli çerçevelere kompakt ve kurulumu kolaydir. Her yerde bir yeri var. Indüksiyon/indüksiyonsuz çift mod vardir. Çesitli motorlari destekler ve farkli kontrol hisleri getirir.
  • Gelismis yazilim ile birlikte kati donanim temeli, esc'nin büyük bir akim direncine, düsük voltaj korumasina, asiri sicaklik korumasina sahip olmasini saglar.
  • Kontrol disi koruma ve asiri yük korumasi esc'ye eslik eder ve güvenilirlik ve dayaniklilik büyük ölçüde gelistirilir.
  • ESC anahtari, her ayari basit ve kullanisli hale getiren, tek tusla programlama ve tek tusla kurtarma islemini fabrika ayarlarina kolayca gerçeklestirebilen yerlesik bir SET anahtar tasarimina sahiptir.
  • Ürün, sokak kosusu ve günlük uygulama için uygun 1/10 & 1/12 RVs, off-road araçlar, F1, drift arabalari için uygundur.
  • Motor üzerindeki fis 1.5MM altigen tornavida kullanilarak çikarilabilir 1.5MM vida çok kirilgan, lütfen asiri güç kullanmayin! Aksi takdirde kirilacak! Vidalarin vidalanmasi kalite sorunu degildir, lütfen gücünüze dikkat edin!

 

Kendi hava aracinizda kullanmak üzere uygun degerlerde motorlari tercih edebilirsiniz.


Teknik Özellikler


Ürün KategorisiDrone Motorlari
ModelQuicRun 3650
Pil2-3s lityum pil
Akim120A/760A
Agirlik105g (tel agirligi dahil)
Özellikler43x36x33mm (fan yüksekligi dahil)


Benzer Ürünler
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.